~~FLACARA DRAGOSTEI~~
Flacara dragostei,
Viteaza si fragila,
Se unduieste solitara,
Sub pavaza ochilor Lunii.
Napasta pandeste lumanarea,
Dintr-un ungher ascuns de lume
Si-ti constrange mana,
Sa se aseze pe fitil.
De vei gresi,
Iti vei plange amarul
Printre flacarile Iadului,
Caci flacara dragostei noastre
E Sfanta.
......................................................................
Dragostea este misterul intre doi oameni, nu asemanarea dintre ei. - John Fowles.
Dragostea este un sentiment foarte deosebit, unic si mirific. Dragostea este un sentiment care leaga doi oameni, oricat de mare sau mica ar fi distanta intre ei doi. Dragostea nu tine cont de nimic, eadoar iubeste. Dragostea ne invata mult si invata multe de la noi. In dragoste nu te poti plictisi niciodata, pentru ca in fiecare zi descoperi ceva nou la cel de langa tine. Astfel povestile de dragoste reusesc sa isi pastreze aceeasi intensitate chiar si cu trecerea timpului, pe care o aveau la inceput.
Ai trait si tu o astfel de poveste de dragoste? Daca da, inseamna ca esti in asentimentul lui John Fowles, care a spus cuvintele de mai devreme.Cand exista iubire intre doi oameni, o iubire sincera, ei sunt foarte atenti unul la celalt, neintentionat se studiaza reciproc si astfel devine relatie lor tot mai interesanta pe zi ce trece. Daca aceste “mistere” ar disparea, si legatura creata de dragoste intre ei s-ar rupe. Ar ajunge si ei parte a banalului, a lucrurilor obisnuite care ii inconjoara. Dar acest mister, pastreaza intensa flacara dragostei, o hraneste si cateodata o face sa si creasca.
Nu degeaba se spune ca dragostea e plina de surprize, descoperind in fiecare zi ceva nou despre partener, in realitate descoperi ceva nou despre lume, despre tine. Asadar sa ne luptam sa avem si de acum povesti de dragoste la fel de frumoase, mentinute in lumea mirifica de catre misterul care ne leaga!